Re: [code] [textadept] Textadept 7.1 Doesn't Start (ui.lua:201: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string))

From: Mitchell <m.att.foicica.com>
Date: Tue, 26 Nov 2013 00:17:35 -0500 (EST)

Hi Jason,

On Mon, 25 Nov 2013, Jason Schindler wrote:

> I just tried upgrading to 7.1 on Fedora Linux x86_64 and received the
> following error in an alert window:
>
> textadept_7.1.x86_64/core/ui.lua:201: bad argument #1 to 'pairs'
> (table expected, got string)
>
> The console outputs:
>
> .../apps/textadept_7.1.x86_64/modules/textadept/editing.lua:110:
> attempt to call method 'get_lexer' (a nil
> value)...ps/textadept_7.1.x86_64/modules/textadept/file_types.lua:116:
> attempt to call method 'set_lexer' (a nil
> value)...ler/apps/textadept_7.1.x86_64/modules/textadept/menu.lua:366:
> attempt to call method 'get_lexer' (a nil
> value)...ps/textadept_7.1.x86_64/modules/textadept/file_types.lua:112:
> attempt to call method 'set_lexer' (a nil value)
>
> Has anyone else had issues? I was previously using 7.0 beta 4 without
> any problem.

Try clearing out your `~/.textadept/` folder if you have nothing valuable
in there. Otherwise, you'll have to do a bit of work to figure out what is
causing the trouble. The FAQ[1] addresses this.

Cheers,
Mitchell

[1]: http://foicica.com/textadept/FAQ.html

-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Tue 26 Nov 2013 - 00:17:35 EST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Tue 26 Nov 2013 - 06:25:27 EST