Re: [code] fold_line_comments doesn't seem to work

From: Michael Richter <ttmrichter.att.gmail.com>
Date: Tue, 7 Jan 2014 14:00:22 +0800

OK, that did it nicely. I really need to scrape together the cash for your
book I think. :)

On 6 January 2014 23:39, Mitchell <m.att.foicica.com> wrote:

> Hi Michael,
>
>
> On Mon, 6 Jan 2014, Michael Richter wrote:
>
> I was banging my head against making line comments fold in a lexer I'm
>> working on when I noticed two things:
>>
>> 1. This code in lua.lua:
>>
>> M._foldsymbols = {
>> -- …
>> [l.COMMENT] = { ['['] = fold_longcomment, [']'] = fold_longcomment,
>> ['--'] = l.fold_line_comments('--')
>> },
>> -- …
>> }
>>
>> 2. Line comments don't fold in Lua source.
>>
>> Is this a bug or is there some trick I'm unaware of?
>>
>
> Please make sure your `~/.textadept/properties.lua` sets the
> 'fold.line.comments' property to '1'. For example:
>
> buffer.property['fold.line.comments'] = '1'
>
> It is commented out by default in Textadept's `properties.lua`.
>
> Cheers,
> Mitchell

-- 
"Perhaps people don't believe this, but throughout all of the discussions
of entering China our focus has really been what's best for the Chinese
people. It's not been about our revenue or profit or whatnot."
--Sergey Brin, demonstrating the emptiness of the "don't be evil" mantra.
-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Tue 07 Jan 2014 - 01:00:22 EST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Tue 07 Jan 2014 - 06:50:47 EST