Re: [code] [textadept] Error in user init.lua causes crash at startup

From: Advert Slaxxor <advertslaxxor.att.gmail.com>
Date: Wed, 26 Mar 2014 22:00:20 +0000

My apologies, I should have send the init.lua for reference, oops!

There was a typo in my init.lua:
ul.set_theme('dark') -- "ul" instead of "ui"

I was running 7.1 on windows, but now trying the nightly 7.2 build it's
working like expected :)

On Tue, Mar 25, 2014 at 1:08 PM, Mitchell <m.att.foicica.com> wrote:

> Hi Advert,
>
>
> On Tue, 25 Mar 2014, Advert Slaxxor wrote:
>
> If your init.lua causes an error, Textadept will crash.
>>
>> I would expect, instead, that it loads default settings, and opens
>> init.lua
>> for editing, along with a friendly message explaining what just happened.
>>
>
> Textadept tries as best it can to handle startup errors gracefully. If
> there is a hard crash, your `init.lua` has caused something to go horribly
> wrong. Please post it and your Textadept version number if you'd like
> further assistance troubleshooting.
>
> Cheers,
> Mitchell
> --
> You are subscribed to code.att.foicica.com.
> To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
> To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
>
>

-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Wed 26 Mar 2014 - 18:00:20 EDT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Thu 27 Mar 2014 - 06:54:29 EDT