Re: [code] Strange behavior with "text" lexer

From: Brian Schott <briancschott.att.gmail.com>
Date: Wed, 25 Jun 2014 18:26:34 -0700

I managed to track it down to the following line in my properties.lua:

buffer.property['fold.by.indentation'] = '1'

Removing this fixed the problem.

On Tue, Jun 24, 2014 at 2:28 PM, Mitchell <m.att.foicica.com> wrote:

> Hi Brian,
>
>
> On Tue, 10 Jun 2014, Brian Schott wrote:
>
> I've noticed that on two 64-bit Linux machines that Textadept performs
>> very
>> poorly when a buffer's file type is set to "text". Strange things happen
>> like making the X server max out a CPU core, or the cursor position or
>> buffer contents never updating. Buffers with a "real" lexer selected seem
>> to have no problems.
>>
>> (Well, other than the usual problems that having more than around 20k
>> lines
>> or a single long line causes)
>>
>> Is anybody else able to reproduce this?
>>
>
> I cannot. Do you have a clean ~/.textadept/ when you observe this? I
> sometimes open ~1MB log files in plain text and haven't had any issues.
>
> When debugging slow lexers I've often chopped apart files to see which
> line the lexer starts choking on. Perhaps something similar may yield the
> source of your problem.
>
> Cheers,
> Mitchell
>
> --
> You are subscribed to code.att.foicica.com.
> To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
> To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
>
>

-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Wed 25 Jun 2014 - 21:26:34 EDT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Thu 26 Jun 2014 - 06:27:58 EDT