Re: [code] How to set "wrap mode" to default to WRAP_WORD on Textadept launch?

From: David Reimer <djreimer.att.gmail.com>
Date: Wed, 30 Nov 2016 08:40:45 +0000

Hi Robert -

> From: Robert G...
> To: code.att.foicica.com
> Cc:
> Date: Mon, 28 Nov 2016 19:25:42 +0100
> Subject: Re: [code] How to set "wrap mode" to default to WRAP_WORD on Textadept launch?
> Hi David,
>
> these settings need to go into ~/.textadept/properties.lua
>
> https://foicica.com/textadept/manual.html#Buffer.Settings
>
> You can take a look at Textadept's properties.lua for all default
> settings and take the ones you like to overwrite in your custom one.
>
> Cheers,
> Robert
>
> Am 28/11/16 um 19:12 schrieb David Reimer:
> > I have a ~/.textadept/init.lua file from which I call "ui.set_theme()"
> > successfully.
> >
> > I would like to make Textadept launch with the "wrap mode" toggled
> > "on". However, in spite of reading documentation and searching this
> > mail archive, I can't convince it to work. I'm clearly getting the
> > syntax wrong!
> >
> > Here are some of my failures:
> >
> > buffer.wrap_mode = 1
> >
> > buffer.wrap_mode = WRAP_WORD
> >
> > buffer.wrap_mode = buffer.WRAP_WORD
> >
> > As well as each of those options with "textadept." prefixed. None of
> > them work, and they throw different errors on launch, with "attempt to
> > index a nil value (field 'buffer')" being the most common (and with
> > one it just silently fails).
> >
> > If someone could give me the correct line/syntax, I would be most grateful!
> >
> > David

That was precisely what I needed! Many thanks for that reply.

(@Pedro - your `post_init.lua` solution was beyond my requirements;
good to know your solution, though!)

Best wishes,

David

-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Wed 30 Nov 2016 - 03:40:45 EST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Wed 30 Nov 2016 - 06:32:33 EST