Re: [code][textadept]open issue in beta 2

From: Mitchell <m.att.foicica.com>
Date: Thu, 14 Jun 2018 12:35:19 -0400 (EDT)

Hi Gabriel,

On Thu, 14 Jun 2018, Gabriel Dubatti wrote:

>
>> Hi Mitchell,
>>
>>     I'm having an issue with TA10 beta 2 (tested with an empty init.lua
>> file on Windows 7-64 bits).
>>
>>     I reduce the problem to the following test case:
>>
>>     1) save the 3 lines shown below as test.inc
>>
>>     2) open some file (ta10\core\args.lua)
>>
>>     3) open test.inc (It will be detected as a PHP file)
>>
>>     4) split the view vertically and select args.lua in the left view and
>> test.inc in the right view
>>
>>     5) close TA (that saves a session file as the one shown below and
>> generates an exception in Windows 7)
>>
>>     6) open TA (test.inc is shown in both views)
>>
>>     7) close TA (that generates an exception in Windows 7)
>>
>>     8) edit the session file with another editor ;) changing the order of
>> the buffers (as shown below)
>>
>>     9) open TA (now it works fine and no exception is generated when
>> closing, even if the buffers are shown in the same panels as before)
>>
>> Can you reproduce this?
>>
>> I'll try this on Linux later.
>>
>> Cheers,
>>
>> Gabriel
>>
>>
>> ---- test.inc ------------------------------------
>>
>> ;===========================================================
>>   #define CX0ENTRADA  PA_IDR,#3
>>
>>
>> ---- session that fails ------------------------------------
>>
>> buffer: 0 0 0 C:\textadept\ta10\core\args.lua
>> bookmarks:
>> buffer: 95 95 0 C:\Users\desa1\Documents\STworkspace\test.inc
>> bookmarks:
>> size: true 1280 972
>> split0: true 640
>>  view1: 1
>>  view2: 2
>> current_view: 2
>> recent: C:\Users\desa1\Documents\STworkspace\test.inc
>> recent: C:\textadept\ta10\core\args.lua
>>
>> ---- session that works fine ------------------------------------
>>
>> buffer: 0 0 0 C:\Users\desa1\Documents\STworkspace\test.inc
>> bookmarks:
>> buffer: 0 0 0 C:\textadept\ta10\core\args.lua
>> bookmarks:
>> size: true 1280 972
>> split0: true 266
>>  view1: 1
>>  view2: 2
>> current_view: 2
>> recent: C:\textadept\ta10\core\args.lua
>> recent: C:\Users\desa1\Documents\STworkspace\test.inc
>>
>> -----------------------------------------------------
>>
> It seems to be an issue with the PHP lexer because if I change the filename
> to test.c, the ansi_c lexer is used and it works fine.

Does this happen with the latest nightly? I recently fixed a bug with the PHP lexer.

Cheers,
Mitchell

-- 
You are subscribed to code.att.foicica.com.
To change subscription settings, send an e-mail to code+help.att.foicica.com.
To unsubscribe, send an e-mail to code+unsubscribe.att.foicica.com.
Received on Thu 14 Jun 2018 - 12:35:19 EDT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Fri 15 Jun 2018 - 06:51:06 EDT