Re: [textadept] Textadept's not opening files specified at the command line (under Linux)

From: mitchell <c....at.caladbolg.net>
Date: Mon, 25 Oct 2010 21:42:55 -0400 (EDT)

Russell

> I can't recall if this behaviour has changed, but I believe it was
> working at some point. My problem is that when I enter the command
> "textadept <filename>" in a terminal emulator on Linux, Textadept
> opens with a blank buffer, but the the windows' titlebar displaying
> <filename> (where <filename> is the name of the file I wanted
> Textadept to open).

Forgive me, but it sounds like the file you specified does not exist in
the filesystem in the current directory; ta opens a new buffer with that
filename intending to 'save as'. I don't under what other circumstances
this could occur.

mitchell

>
> I have tested this using Textadept 3.3 on Windows XP and it behaves as
> I'd expect. That is, Textadept starts with the filename given at the
> command line already loaded.
>
> Am I doing something wrong perhaps, or expecting the wrong behaviour?
> Any help would be appreciated.
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "textadept" group.
> To post to this group, send email to textadept.at.googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to textadept+unsubscribe.at.googlegroups.com.
> For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/textadept?hl=en.
>
>

mitchell
Received on Mon 25 Oct 2010 - 21:42:55 EDT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Thu 08 Mar 2012 - 11:52:47 EST